Hotel Molika

Kaloni fundjava te kendshme dhe interesante ne Hotel Molika…Nje vend ku pushimet dimerore kalohen shkelqyeshem. Nje nga vendet e rralla ku mund te shijoni natyren e paprekur. 
Hotel Molika eshte i vendosur ne pjesen jugperendimore te Republikes se Maqedonise, me nje lokacion perfekt ne zonen e Parkut "Pelister" ne 1420 metra lartesi, ne zonen e bukur te pyllit Molika
Vendodhja e hotelit ne pjesen jugperendimore ofron pamje ne luginen e Pellagonise si dhe ne qytetin e Manastirit. Lokacioni perfekt i hotelit do tju lere pa fryme dhe do tju ofroje emocione te vecanta, te paprovuara me pare

 

 

Oferta

Nxitoni të prenotoni pushimet tuaja dimërore dhe të shijoni klimën e bukur të Maqedonise. Për rezervime kontaktoni This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  ose ne + 355 69 40 39 003 

 

Rezervoni online

Rezervoni online

Emer Mbiemer(*)
Invalid Input

Numer telefoni(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Numri i personave(*)
Invalid Input

Emri i tour (*)
Invalid Input

Data e rezervimit(*)
Invalid Input

Mesazhi juaj(*)
Invalid Input

Vendosni kodin(*)
Vendosni kodin
Invalid Input

 

Winter vacations

PUSHIMET DIMERORE

Udhëtim në Selanik dhe Meteora  2 ditë 59 euro personi.     Dita e...

Read more

Hotel Molika

Kaloni fundjava te kendshme dhe interesante ne Hotel Molika…Nje vend...

Read more

Hotel Bistra

 Enjoy your holidays in Mavrovo in the most beautiful hotel...

Read more

Bianka resorts

Bianca Resort in Kolasin is surrounded by an amazing forest...

Read more

Alpina hotel

In the middle of Mavrorvo, Alpina hotel is a alpine...

Read more

Radika resort

Radika Resort is situated in the national park of Mavrovo...

Read more