Thethi

 Deshironi te dini me shume rreth zones se veriut dhe zakoneve qe kane ne ate zone. Atehere ky eshte turi I duhur per ju.

Pershkrimi

Dita e pare
Nisja ne mengjes nga Tirana drejt Komanit ku do te merret trageti i linjes. Gjate rruges do te kemi mundesine te shijojme bukurite e natyres. Me pas nisemi drejt B.Currit ku do te akomodohemi ne nje nga hotelet. Pas akomodimit vizitojme qytetin e B.Currit. Darka e lire per zbavitje sipas deshires.
Dita e dyte
Pas mengjesit nisja per tek “Fusha e Gjese” ku eshte edhe fundi i rruges qe mund te pershkroje mikrobuzi. Zakonisht kjo rruge kalohet me mjete qe e perballojne deboren. Nga aty do te vazhdojme ecjen deri ne fillimin e lagjes se fundit te Valbones te quajtur Gjelaj. Aty do te kemi mundesine te shikojme pjesen me terheqese, fundin e lugines me majat e maleve te mbuluara me debore. Pas kesaj kthehemi tek Fusha e Gjese. Kthimi behet nga rruga Durres Kukes. Mberritja ne Tirane ne oret e mbremjes.Per keto keshillohet qe me vete te merren veshje sportive dhe atlete, duke pasur parasysh qe e gjithe guida behet ne zone te veshtire malore dhe ne lartesine 800-900m.

Turet në Shqipëri

Thethi

 Deshironi te dini me shume rreth zones se veriut dhe...

Lexo më shumë

2 ore udhetimi Tirane

Dëshironi të dini më shumë rreth Tiranës? Atëherë ky është...

Lexo më shumë

Bunker tour

Nisuni drejt një ekspedite në kërkim të copëzave të historisë...

Lexo më shumë

Castle tour

Ky tur është ideal për ata që janë të interesuar...

Lexo më shumë