2 ore udhetimi Tirane

Dëshironi të dini më shumë rreth Tiranës? Atëherë ky është turi qe ju duhet. Në këtë tur do te jenë të ndërthurura argëtimi me informacione të ndryshme rreth Tiranës dhe kuriozitete nga më të ndryshmet.

Përshkrimi

Nisja me makine perpara agjensise.
Gjate rruges per tu pare me makine:
1.Muzeu historik kometar
2.Sheshi Skenderbej
3.Monumenti "Gjergj Kastriot Skenderbeu"
4.Xhamia Et'hem Beu
5.Sahati
6.Pallati i Kultures
7.Godinat e Ministrive
8.Bashkine
9.Bulevardi "Deshmoret e Kombit"
10.Piramida
11.Ish Komiteti Qendror
12.Presidenca
13.Universiteti
14.Akademia e Arteve te bukra
15.Muzeu Arkeologjik
16.Stadiumi "Qemal Stafa"
17.Monumenti "Nene Shqiperi"
18.Rruga e Elbasanit
19.Ministria e Jashtme
20.Ura e Tabakeve

Për t'u vizituar në këmbë

1.Muzeu historik Kombetar
2.Xhamia Et'hem Beu
3.Sahati
4.Muzeu Arkeologjik
5.Dyqane Survenirash

Rezervoni online

Rezervoni online

Emer Mbiemer(*)
Invalid Input

Numer telefoni(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Numri i personave(*)
Invalid Input

Emri i tour (*)
Invalid Input

Data e rezervimit(*)
Invalid Input

Mesazhi juaj(*)
Invalid Input

Vendosni kodin(*)
Vendosni kodin
Invalid Input

Turet në Shqipëri

Thethi

 Deshironi te dini me shume rreth zones se veriut dhe...

Lexo më shumë

2 ore udhetimi Tirane

Dëshironi të dini më shumë rreth Tiranës? Atëherë ky është...

Lexo më shumë

Bunker tour

Nisuni drejt një ekspedite në kërkim të copëzave të historisë...

Lexo më shumë

Castle tour

Ky tur është ideal për ata që janë të interesuar...

Lexo më shumë