Castle tour

Ky tur është ideal për ata që janë të interesuar të udhëtojnë nëpër qytete të ndryshme dhe të zbulojnë më shumë për anët e vjetra të qyteteve. Turi përfshin disa nga kalatë më të njohura në Shqipëri

Përshkrimi


Dita e parë
Mbërritja në aeroportin e Rinasit. Prezantimi me përfaqësuesin e agjensisë dhe nisja drejt kalasë së Prezës. Vizitë e kalasë së Prezës. Më pas nisja drejt Durrësit. Vizitë e mureve të qytetit të vjetër dhe amfiteatrit, kullës veneciane. Nisja drejt Tiranës. Akomodimi  në hotel në Tiranë. Qëndrimi në hotel.
Dita e dytë
Mëngjesi në hotel. Nisja drejt kalasë së Petrelës. Më pas nisja drejt Elbasanit. Vizitë e kalasë së Elbasanit. Vazhdojmë udhëtimin drejt Beratit. Vizitë e kalasë dhe muzeut Onufri. Akomodimi në hotel në Berat dhe qëndrimi në hotel
Dita e tretë
Mëngjesi në hotel. Nisja drejt Tepelenës. Vizitë e kalasë së Ali Pashë Tepelenës. Më pas nisja drejt Butrintit. Vizitë e Butrintit. Akomodimi në hotel në Sarandë. Qëndrimi në Sarandë.
Dita e katërt
Mëngjesi në hotel. Nisja drejt Borshit. Vizitë e kalasë së Borshit. Më pas nisja drejt Porto Palermos. Vizitë e kalasë së Ali Pashë Tepelenës. Vazhdojmë udhëtimin drejt Durrësit. Akomodimi në hotel në Durrës. Qëndrimi në Durrës.
Dita e pestë
Mëngjesi në hotel. Nisja drejt Krujës. Vizitë e Kalasë së Krujës. Më pas nisja drejt Lezhës. Vizitë e kalase së Lezhës. Më pas nisja drejt Shkodrës. Vizitë e kalasë së Shkodrës ose sic njihet ndryshe kalaja e Rozafës. Kthimi në aeroportin e Rinasit.

Rezervoni online

 

Rezervoni online

Emer Mbiemer(*)
Invalid Input

Numer telefoni(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Numri i personave(*)
Invalid Input

Emri i tour (*)
Invalid Input

Data e rezervimit(*)
Invalid Input

Mesazhi juaj(*)
Invalid Input

Vendosni kodin(*)
Vendosni kodin
Invalid Input


Turet në Shqipëri

Thethi

 Deshironi te dini me shume rreth zones se veriut dhe...

Lexo më shumë

2 ore udhetimi Tirane

Dëshironi të dini më shumë rreth Tiranës? Atëherë ky është...

Lexo më shumë

Bunker tour

Nisuni drejt një ekspedite në kërkim të copëzave të historisë...

Lexo më shumë

Castle tour

Ky tur është ideal për ata që janë të interesuar...

Lexo më shumë