Turi Arkeologjik

Turi ideal për të apasionuarit pas historisë. Ky tur do tu jape mundësinë të ktheheni pas ne kohë dhe të përjetoni edhe një herë ngjarjet e së shkuarës. Në cdo hap do të jeni të shoqëruar nga guida jonë.

Përshkrimi


Dita e parë
Mbërritja në aeroportin e Rinasit dhe prezantimi me guidën e agjensisë. Nisja për në Durrës. Akomodimi në hotel në Durrës. Durrësi është një nga qytetet më të vjetra të Shqipërisë i themeluar në vitin 627 para krishtit. Vizitë e Durrësit, muret e qytetit të Vjetër dhe Amfiteatrin, një nga më të mëdhenjtë në Ballkan, muzeun arkeologjik, më i madhi në Shqipëri dhe Banjot Romake që ndodhen në qendër të qytetit. Nisja drejt Apollonisë, qytetit të famshëm me një zhvillim historic. Qyteti daton qysh në 588 para krishtit. Vizitë e Apollonisë dhe kthimi në Durrës.
Dita e dytë
Nisja drejt Bylis, një nga qëndrat më të rëndesishme arkeologjike të Shqipërisë. Fillimet e tij datojnë qysh nga shek. IV para krishtit. Vizitë e qytetit të vjetër të Bylisit. Më pas nisja drejt Butrintit, që eshte trashëgimi kulturore e UNESCO si dhe shumë I njohur si vend arkeologjik në Shqipëri, I përmendur për herë të parë në shek. VI para krishtit si një qytet I rëndësishëm për cdo pushtues. Në këtë qytet kanë ardhur shumë eksplorues sic është Ugolini para Luftës së Dyte Boterore, për vlerat e saj historike. Akomodimi në hotel në Sarandë.
Dita e tretë
Mëngjesi në hotel. Nisja drejt aeroportit të Rinasit.

Rezervoni online

Rezervoni online

Emer Mbiemer(*)
Invalid Input

Numer telefoni(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Numri i personave(*)
Invalid Input

Emri i tour (*)
Invalid Input

Data e rezervimit(*)
Invalid Input

Mesazhi juaj(*)
Invalid Input

Vendosni kodin(*)
Vendosni kodin
Invalid Input


Ture speciale

Vizitoni Shqiperine

Vizitoni Shqipërinë si asnjëherë më parë nën guidën e mrekullueshme...

Lexo më shumë

Turi Arkeologjik

Turi ideal për të apasionuarit pas historisë. Ky tur do...

Lexo më shumë