Kuba 7 net & 8 dite

Shijoni pushime te paharrueshme ne Kube nen shoqerine tone. Perjetoni cdo moment ne menyren me te jashtezakonshme.

Përshkrimi

Nisja  Tirana-Viena-Frankfurt me Austrian Airlines dhe Frankfurt- Havana me Condor.
Akomodimi ne hotel me 5 yje ne Havana per 3 net qendrimi me mengjesin e perfshire.
Diten e katert nisja drejt Varaderos ku do te behet akomodimi ne hotel me 5 yje All Inclusive per 6 net qendrimi.
Perseri ne Havana duke qendruar edhe 2 netet e fundit ne hotel me 5 yje me mengjesin e perfshire. 
Kthimi ne Tirane Havana Frankfurt me Concord dhe Frankfurt Viena Tirana me Austrian Airlines.

Cmimi


Cmimi per person 2270 euro dhe perfshin:
Udhetimin me avjon
Akomodimi ne hotel me 5 yje ne Havana
Akomodimi ne hotel me 5 yje ne Varadero All Inclusive
Viza Kubaneze

 

Rezervoni online


Rezervoni online

Emer Mbiemer(*)
Invalid Input

Numer telefoni(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Numri i personave(*)
Invalid Input

Emri i tour (*)
Invalid Input

Data e rezervimit(*)
Invalid Input

Mesazhi juaj(*)
Invalid Input

Vendosni kodin(*)
Vendosni kodin
Invalid Input