Hotel Sky-2

Sky 2 Hotel ndodhet në Qendër të Tiranës, vetëm pak minuta larg nga çdo institucion të rëndësishëm publik Shqiptar.

Pershkrimi

Hoteli ynë ofron vendondodhjen më të favorshme dhe shërbim të shkëlqyer për klientët. Stafi ynë është i përkushtuar ndaj detyrës së të bërit qëndrimin tuaj në hotel një eksperiencë të paharrueshme nëpërmjet një shërbimi të përsosur. Bari i Sky 2 Hotel ndodhet në katin bazë të hotelit. Klientët e barit mund të përdorin internetin nëpërmjet valëve 24/7. Sky 2 Hotel rrethohet nga kafet dhe klubet e natës më të mira në qytet, kështu që argëtimi është me të vërtetë 1 minutë larg në këmbë nga dhoma e hotelit tuaj. Nëse keni nevojë për asistencë të mëtejshme për çdo shërbim shtesë mund të kontaktoni shërbimin e portinerisë në çdo moment.

Cmimet

Tipi i dhomes 1 Person
Standarte Single 58 Eur
Standarte Twin 70 Eur
Standarte Double 70 Eur
Double(+1) 70+20 Eur
Suite 90 Eur

Hotele

Hotel Palma

Hotel-Restorant  Palma uron mirseardhjen për këdo që dëshiron të shijojë...

Lexo më shumë

Nais Hotel

Gjendet në qendër të qytetit antik të Durrësit, ne Bulevardin...

Lexo më shumë

Hotel Enkelana

Jeni duke kerkuar per nje hotel te mire afer me...

Lexo më shumë

Hotel Queen

Shijoni qetesine qe sjell pozicioni perfekt ku eshte lokalizuar Hotel...

Lexo më shumë

Hotel Lot Boutique

Lot Boutique Hotel eshte nje perjetim i ri i akomodimit...

Lexo më shumë

Hotel Bologna

Hotel Bologna ndodhet vetëm 250 metra larg plazhit dhe ofron...

Lexo më shumë

Hotel Flamingo

Hotel Flamingo ndodhet ne qytetin e Korçës, ne rrugen e...

Lexo më shumë

Hotel Pogradeci

Hotel Pogradeci eshte nje Hotel i ri i ndertuar ne...

Lexo më shumë

Hotel Bel Conti

I ndërtuar në vitin 2002, duke u rifreskuar dhe konsoliduar...

Lexo më shumë

Hotel Sky-2

Sky 2 Hotel ndodhet në Qendër të Tiranës, vetëm pak...

Lexo më shumë

Hotel Aragosta

Aragosta eshte hotel me 4 yje qe ndodhet ne pjesen...

Lexo më shumë

Hotel Prestige

Hotel “Prestige”, 1 km larg qendrës së Tiranës, është i...

Lexo më shumë

Hotel Doro

Hotel Doro ofron akomodim komod dhe te qete, ndodhe vetem...

Lexo më shumë

Hotel Mondial

Hotel Mondial: do te gjeni rehatine dhe pershtatmerine, eshte nje...

Lexo më shumë

Hotel Rogner

Hotel Rogner Hotel Europapark ndodhet ne qender te mikpritjes tiranase...

Lexo më shumë

Hotel Tirana International

Tirana International Hotel ka 168 dhoma te cilat, 12 jane...

Lexo më shumë

Hotel Sheraton

Sheraton Tirana Hotel & Towers eshte i vetmi hotel me...

Lexo më shumë

Hotel Sky

Tek qendra multifunksionale Sky Tower kynuk do te gjeni vetem...

Lexo më shumë